Vaša mlekara - Mlekoprodukt
 


Brend Vaša Mlekara je nastao 2008. godine, kao lokalni tradicionalni brend sa posebnom pažnjom da pružimo kvalitet i ukusne uspomene.

Od samog početka naš je cilj bio da stvorimo proizvode u kojima će uživati cela porodica, odnosno u kojima će svako naći nešto po svom ukusu. Zadovoljiti puno želja, to nije lak posao!

Naši proizvodi su visokog kvaliteta, proizvedimo po pažljivo odabranoj recepturi, od najkvalitetnijeg mleka. Osim toga, stalno uvodimo inovacije - nove proizvode, nove ukuse, moderno i praktično pakovanje i dizajn...

Vaša Mlekara polutvrdi sir

Naši polutvrdi sirevi su prijatnog ukusa i mirisa, savršenog spoja mekoće i čvrstoće za lako rezanje i rendanje, čine posebnu notu teksturi i ukusu svakog jela. U okviru našeg programa, nudimo Kačkavalje, Trapist, Edamer i Gauda sireve, a zatim i Mozzarella sireve.

Vaša Mlekara namazi

Namaze koje nudimo, krase svaku trpezu, bili oni mlečni bili oni sirni namazi. Mlečne namaze pravimo sa dugom tradicijom, od najkvalitetnijeg mleka i po pažljivo odabranoj recepturi. Naši sirni namazi su svežeg i blagog ukusa, idealni za celu porodicu.