Karavan - Mlekoprodukt
 


U paleti Mlekoproduktovih proizvoda, dimljene sireve možete naći pod našim brendom Karavan.

Ovi proizvodi se dime na prirodnom Bukovom dimu. Zahvaljujući svom autentičnom ukusu, topljeni dimljeni sir često je omiljeni deo toplih sendviča, a voli ga i pizza. Polutvrdi dimljeni sir, koji se isto može pohvaliti smelim ukusom, može se poslužiti kao predjelo ili narendati na pastu.

Naši proizvodi su visokog kvaliteta, proizvedimo po pažljivo odabranoj recepturi, od najkvalitetnijeg mleka. Osim toga, stalno uvodimo inovacije - nove proizvode, nove ukuse, moderno i praktično pakovanje i dizajn...

Zahvaljujući svom posvećenom pristupu, postali smo vodeći brend toplenih sireva u Srbiji, izuzetno poznat po svom kvalitetu.

Karavan polutvrdi sir

Naši polutvrdi sirevi su prijatnog ukusa i mirisa, savršenog spoja mekoće i čvrstoće za lako rezanje i rendanje, ako tome dodamo tehnologiju dimljenja... Praznik ukusa!

Karavan topljeni sirevi

Sinonim za kvalitet, naši topljeni sirevi. Svojim punim i istančanim ukusom, postali su redovan član u domovima potrošača. Naši dimljeni topljeni sirevi, su sinonim kvaliteta i uz njih sve je moguće: jesti kao prilog jelima, praviti vrhunske obroke, sendviče...