Mlekoprodukt je ekskluzivni distributer “Starbucks” kafe za Srbiju i Crnu Goru, a to znači da, po prepoznatljivu Starbucks kafu sa mlekom, ne morate do Starbucks prodavnice, ona vas čeka na policama bolje snabdevenih prodavnica i benzinskih pumpi u limenci ili staklenoj boci atraktivnog dizajna.

Prepoznatljiv ukus i miris kafe idealno se slažu sa kvalitetnim mlekom i upravo zbog toga nastaje naša zajednička saradnja, sa ciljem da vam omogućimo jedinstveno uživanje u kafi sa mlekom uvek i na svakom mestu.

Odaberite svoju omiljenu “Starbucks” kafu:

Ukoliko ste ljubitelj espresso kafe, za vas je idealan Starbucks Doubleshot Espresso sa mlekom i Starbucks Doubleshot Espresso bez dodatog šećera (sa zaslađivačem), u praktičnom pakovanju, u limenkama od 200 ml.

Za one koji vole kremasti ukus kafe tu je Starbucks Frappuccino u varijantama Coffee, Mocha i Caramel, u staklenom pakovanju od 250 ml.
Za ljubitelje hladne kafe u različitim ukusima i prepoznatljivom dizajnu, tu su Starbucks Chilled cups u varijantama Coffe Latte, Cappuccino i Caramel Macchiato, u pakovanju od 220 ml.

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići nam omogućuju da vas razlikujemo od ostalih korisnika sajta.