Biser beli sir - Mlekoprodukt
 

Biser beli sir

Biser beli sirevi napravljeni su od najkvalitetnijeg mleka, po pažljivo odabranoj recepturi.

Idealni su kao obrok za svaki dan, za pripremu salata, za meze, kao posluženje pri raznim okupljanjima, druženjima…

Islos feta је meki beli sir, pun svežine, ukusan i zdrav obrok za celu porodicu, takođe savršen za pripremu predjela, raznih salata, pita, slanih poslastica…Zahvaljujući praktičnom pakovanju, proizvod se može izvaditi u celosti.

Urda sitan sir idealan je za pripremu pita i raznih slanih peciva. Osim toga, može se koristiti i pri spremanju raznih jela. Sir pun svežine, napravljen od najkvalitetnijeg mleka.

Za sve one koji uživaju u ukusu tradicionalnog sira, Biser je pripremio Sveži beli sir u kriškama. Tradicionalno se koristi za pripremanje salata, kao nadev za pite gužvare, a služi se i uz suhomesnate proizvode.

Mladi sir

Ukus svežine, mekoće i fine teksture – naš Belisimo Mladi sir. Proizvod svežeg i prirodnog ukusa svežeg mleka za sve one koji cene tradicionalni mladi sir, čvrste i zrnaste teksture koja razlikuje ovaj proizvod od svih ostalih.

Sveži beli sirevi

Bilo da želite pitu, bilo za salatu, bilo kao prilog doručku... Naši sveži sirevi spravljeni od najkvalitetnijeg mleka i urde, niskom učešću masti, čine osnovu zdravog obroka.

Meki beli sirevi

Postojbina mekih belih sireva je Grčka, a danas prisutni svuda. Naš Islos meki beli sir je čvrste teksture, glatke i kremaste, boje snežno bele i u unutrašnjosti i na površini. Izgled ovog sira je u obliku kriški glatke površine, idealan za prilog uz svaki obrok.