Ljubav pravi najbolje

Kompanija „Mlekoprodukt” d.o.o. osnovana je 1947. godine i bavi se preradom mleka i proizvodnjom mlečnih proizvoda i jedna je od vodećih kompanija u ovoj oblasti. Kvalitet naših proizvoda potvrđen je sertifikatom FSSC 22000:2011.

Mlekoprodukt je 2004. godine ušao u sastav francuske porodične grupe Bongrain, danas poznate Grupe Savencia Fromage & Dairy, koja je jedan od najvećih prerađivača mleka u svetu, drugi proizvođač sireva u Francuskoj i četvrti u svetu.

Grupa Savencia prepoznatljiva je po sirnim specijalitetima, koje proizvodi po najvišim standardima kvaliteta i plasira u više od 120 zemalja širom sveta.

Danas Mlekoprodukt zapošljava 300 ljudi, proizvodi 7.000 tona svih mlečnih proizvoda i sakuplja prvoklasno mleko sa više od 400 farmi.

Strategija kompanije zasniva se na proizvodnji i inovacijama sa ciljem da se obezbedi kvalitetna ishrana ljudi, na investicijama u razvoj, dajući prioritet kvalitetu, poštovanju prirode, saradnika i partnera.

„Biser Topljeni sir – iz sedamdesetih godina XX veka“

„Biser Topljeni sir – aktuelni dizajn“

“Mlekoprodukt” nudi bogatu paletu proizvoda:
– Sveži konzumni program (kiselo-mlečni) program
– Program maslaca
– Program sireva:
a) Tvrdi sirevi od ovčijeg mleka: Selam
b) Presovani polu-tvrdi sirevi: Trapist, Gauda, Edamer i Selekta
c) Kačkavalji: Kačkavalj 45%mm i Mozzarella
d) Topljeni sirevi: Tost Topi, Biser Natur
e) Mlečni namazi: Vajkrem, Belisimo Krem sir
f) Sveži sirevi: Belisimo Mladi sir

Naše sveže mleko, prikupljeno širom regiona Vojvodine, je procesuirano onoga momenta čim pristigne kod nas. Nekoliko sati od prikupljanja svežeg, tek pomuženog mleka, do obrade mleka u sveže pasterizovano mleko, daje garanciju visokog učešća nutritivnih materija, što daje kvalitet našim proizvodima.

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići nam omogućuju da vas razlikujemo od ostalih korisnika sajta.