Biser topljeni sir - Mlekoprodukt
 

Biser topljeni sir

Biser je već godinama lider u kategoriji topljenih sireva.

Široka paleta Biser topljenih sireva kreirana je kako bi odgovorila na zahteve i želje potrošača. Vodilo se računa o pravilnoj i zdravoj ishrani potrošača koji žele ukusno i zdravo. Biser je prvi proizvođač koji je uveo lako otvaranje okrugle kutije pomoću perforirane trake i prvi koji je uveo lako otvaranje pojedinačnog trouglića pomoću dvostruke crvene trake. Svojim punim i istančanim ukusom, postao je redovan član u domovima potrošača. Biser topljeni sirevi u trouglićima napravljeni su od Kačkavalja, Trapista i maslaca. Koriste se sveža šunka i šampinjoni, bez dodatka aroma.

A za najmlađe Biser je pripremio Tufi topljeni sir za mazanje. Sir blagog ukusa koji se lako maže i pretvara dečije obroke u pravu malu igru, stvoren je za prave male umetnike. Uz Tufi sve je moguće: jesti ga direktno iz ambalaže, mazati, praviti crteže na komadu hleba… Prirodno je bogat kalcijumom, koji je deci potreban za pravilan i normalan rast.

Porcije

Naš topljeni sir u troglićima je sinonim za topljeni sir u svakom domu, sir koji oduvek volimo i uvek mu se vraćamo. Biser topljeni sirevi u trouglićima napravljeni su od Kačkavalja, Trapista i maslaca.

Listići

Biser topljeni sirevi u listićima, su bili pionir na tržištu sa svojim lakim i praktičnim „snack“ pakovanjem. Tost Topi smo oduvek voleli zbog svog kvaliteta, i još ukusnijih sendviča!

Za mazanje

Za najmlađe, u Biseru smo pripremili - Tufi topljeni sir za mazanje. Lak za upotrebu, namažeš i smažeš!