Ile de France – Mlekoprodukt
 

U znak sećanja na neponovljivi, glamurozni život 30-ih godina prošlog veka kada je prvi brie brodom „Ile de France“ prevezen iz Francuske u SAD prisutni su imali priliku da uživaju u mekom, zrelom siru specifične arome, poznatijem kao camembert, zatim čuvenom rupičastom ementaleru i brie-ju, francuskom „kralju sira“.

Brend Ile de France se može kupiti u svim većim prodajnim objektima DELHAIZE: Tempo i Maxi.

Ile de France slices

Ile de France brend nudi u svom programu, i proizvode u listićima. Ponuda autentičnog kvaliteta francuskih sireva u formi listića, koji uključuju mešavinu ukusa, topive teksture, idealne za sve vrste prilika.


Napravljeni od mleka sa porodičnih farmi u Francuskoj, sa dužim rokom trajanja, i kvalitetnim praktičnim pakovanjem.

U ponudi imamo: Ile de France Baldaran 150g, Ile de France Brie 150g i Ile de France Normantal 150g.

Ile de France Baldaran listići sira koji kombinuju jak ukus sa nežnom teksturom. Sa voćnom aromom, idealan je za posluženje u kombinaciji sa orašastim plodovima i suvim voćem.

[products limit="3" columns="3" category="baldaran" order="DESC" cat_operator="AND"]

Sveži ili tostirani, sami ili u sendviču, Tranches de Brie ILE de FRANCE će vas iznenaditi jedinstvenom kombinacijom blagog ukusa i izuzetno kremaste teksture.

[products limit="3" columns="3" category="brie-slice" order="DESC" cat_operator="AND"]

Ile de France Normantal su za svakodnevnu potrošnju, kremaste teksture idealan u kombinaciji sa suhomesnatim proizvodima.

[products limit="3" columns="3" category="normantal" order="DESC" cat_operator="AND"]

Brie

Brie priprada grupi punomasnih mekih sireva sa najmanje 60% masti u suvoj materiji sira, dobio je ime po Francuskoj regiji u kojoj je i nastao. Jedan je od najvećih svetskih sireva i najpoznatiji sir iz Francuske.


Le Petit Brie Ile de France ima sve arome i blagost jednog sira Brie, mekog i mazivog. A za piknik varijantu, ili brz obrok, Mini Brie sa pet upakovanih zalogaja po 25g ove ukusne poslastice.

[products limit="3" columns="3" category="petit-brie" order="DESC" cat_operator="AND"]

Brie au Bleu Ile de France ima sve arome i blagost jednog sira Brie i osobinu plavih sireva. A ukus, tanka kriška mekog sira sa kremastom teksturom i jakim prepoznatljivim mirisom plavih sireva

[products limit="3" columns="3" category="brie-au-bleu" order="DESC" cat_operator="AND"]

Cammembert

Kamamber, mekani, zreli sir specifične arome, od punomasnoga nepasterizovanog kravljeg mleka, proizvodi se od kraja 18. veka. Kamamber je krajem 19. veka postao prvi industrijski proizveden sir.


Ile de France, Petit Camembert ispod svetle kore otkriva intenzivnu aromu i kremast ukus. Najbolje pristaje uz kriške jabuke ili grožđe.

[products limit="3" columns="3" category="cammembert" order="DESC" cat_operator="AND"]

Chevre

Ile de France Chevre - kriška mekog kozijeg sira sa kremastom teksturom i prepoznatljivim mirisom. Jalo lepo se maže na parče domaćeg hleba, a izuzetno prija uz svetlo crveno vino.

[products limit="3" columns="3" category="chevre" order="DESC" cat_operator="AND"]

Chavroux

„Chavroux - Chevre“ je postao referenca za kozije sireve, obožavan zbog blagog i nežnog svojstva.

Jedinstveni know-how jeste oblik pakovanja - Piramida, i 100% kozjeg sira sa mekom teksturom i svežim, blagim ukusom.

„Chavroux“ brend je izgradio reputaciju kao sveži kozji sir, a posebno zahvaljujući piramidalnom obliku pakovanja, koji je takođe dostupan kod varijanti sireva „Chive“ i „Thyme & Rosemary“.

Brend „Chavroux“ proširio je svoj raspon tako da uključuje u svoj opseg i sireve s blagim, senzualnim ukusom, a dostupnim u samoposlugama na odeljenjima za sečene sireve.

Vrhunski proizvodi u „Chavroux“-ovom asortimanu imaju duži rok trajanja, što ih čini posebno prikladnim za potrošače.

CHAVROUX, BLAGI KOZJI SIR.

[products limit="3" columns="3" category="chavroux" order="DESC" cat_operator="AND"]

Aperifrais

„Aperifrais“, svež, zdrav ukus prirode.

Za one koji žele uživati u hrani, „Aperifrais“ je brend prilagođenih specijaliteta sira koji zadržavaju svu svežinu, ukus i dobrobit bilja i začina.

Proizvodi pod brendom „Aperifrais” sastoje se od aromatiziranih sireva, u varijantama „Garlic&Herb” i „Walnut”, kao i varijanta „Ligne & Plaisir” dostupna u komadima i pojedinačnim porcijama. U novije vrijeme, brend je dopunio svoju ponudu sa "le Rêve du Jardin" - oblikovanim svežim sirom u papirnatoj foliji.

Brend „Aperifrais“, stvoren 1964. godine, uključuje paletu aperitivnih porcija sireva. To su mali sirasti komadići ukrašeni biljem i začinima, dostupni u varijantama „Provance“ i „Cote d'Azur“.

Vrhunski kvalitet se dodatno potvrđuje činjenicom „Aperifrais“ asortiman ima duži rok trajanja, što ih čini posebno prikladnim za potrošače.

„APERIFRAIS“, UKUS SVEŽINE!

[products limit="3" columns="3" category="aperifrais" order="DESC" cat_operator="AND"]