Arla Foods amba je skandinavska multinacionalna kompanija sa sedištem u Vibiju, Danska, i najveći proizvođač mlečnih proizvoda u Skandinaviji. Arla Foods je nastala kao rezultat spajanja švedske mlekare Arla i danske mlečne kompanije MD Foods 17. aprila 2000.

Naziv Arla potiče od iste reči kao i engleska reč “rano” i arhaični je švedski izraz za “rano ujutru”.

U našoj ponudi imamo sledeće proizvode:

ARLA Cream cheese Natural

Bogat i mek ukus namazanog sira, sa nežnom teksturom. Odličan namazni sir napravljen je od samo četiri prirodna sastojka i bez veštačkih dodataka, savršen je partner za krekere, peciva, sendviče i premaze!

LURPAK Slightly Salted

Lurpak® Slightly Salted Butter pravi se od sveže pavlake i malo soli. Ovaj blago slani puter čuven je po svom suptilnom ukusu i svežini. Savršen je za soseve, prženje i pečenje. Lurpak® Slightly Salted Butter začiniće svaku vašu kulinarsku kreaciju.

LURPAK Unsalted

Lurpak® Unsalted Butter pravi se samo od sveže pavlake, i u svom izvornom obliku ne sadrži nimalo soli. Lurpak® Unsalted Butter ima svež, prirodan ukus putera i savršen je za kuvanje i pečenje jer vam omogućava da kontrolišete nivo soli u jelima i daje hrskaviji ukus keksima i pitama nego slani puter.

Ovaj sajt koristi kolačiće (eng. cookies). Kolačići nam omogućuju da vas razlikujemo od ostalih korisnika sajta.