ARLA - Mlekoprodukt


Arla Foods amba je skandinavska multinacionalna kompanija sa sedištem u Vibiju, Danska, i najveći proizvođač mlečnih proizvoda u Skandinaviji. Arla Foods je nastala kao rezultat spajanja švedske mlekare Arla i danske mlečne kompanije MD Foods 17. aprila 2000.
Naziv Arla potiče od iste reči kao i engleska reč "rano" i arhaični je švedski izraz za "rano ujutru".
U našoj ponudi imamo sledeće proizvode:

ARLA Cream cheese Natural 150g

01

Bogat i mek ukus namazanog sira, sa nežnom teksturom. Odličan namazni sir napravljen je od samo četiri prirodna sastojka i bez veštačkih dodataka, savršen je partner za krekere, peciva, sendviče i premaze!

LURPAK Slightly Salted 250g


Lurpak 200g Salted

Danski slani maslac za razne kulinarske namene. Napravljen od sveže pavlake i dodatkom soli - Lurpak® slani maslac ima svoj čuveni ukus i prepoznatljivu svežinu. Savršen je za mešanje soseva, prženje, sušenje i pečenje jela, kao i kod svih vrsta kulinarskih kreacija.

LURPAK Unsalted 250g


Lurpak 200g Unsalted

Lurpak® neslani maslac je napravljen od sveže ,u svom najčišćem obliku i uopšte ne sadrži so. To je maslac je svežeg, čistog ukusa mleka i odličan je za kuvanje i pečenje. Omogućava kontrolu nivoa soli u hrani i daje sočnije kolače, a testo pita hrskavije nego slani maslac.