Mlekoprodukt sa svojom linijom francuskih sireva Ile de France – sponzor četvrtog izdanja Festivala francuskog filma – Mlekoprodukt
Studenti Poljoprivrednog fakulteta iz Novog Sada u poseti Mlekoproduktu
May 27, 2022
Mlekoprodukt podržao 6. Zrenjaninski polimaraton
October 6, 2022

Kompanija Mlekoprodukt, sa svojom linijom francuskih sireva Ile de France, biće sponzor četvrtog izdanja Festivala francuskog filma, koji će se održati od 15. do 19. juna u Beogradu, u organizaciji Francuskog Instituta u Srbiji.

Najaktuelnija ostvarenja francuske kinematografije, u koja spadaju i filmovi iz kanske selekcije 2022, biće prikazivani u bioskopima na otvorenom na Kosančićevom vencu i kod Silosa Beograd, u mts Dvorani i na onlajn platformi MojOFF. Kum ovogodišnjeg izdanja festivala je čuveni glumac Miki Manojlović, a dešavanje će biti otvoreno 15. juna na Kosančićevom vencu uz projekciju filma Don Žuan reditelja Serža Bozona, koji će kao gost festivala svoj film predstaviti lično.

Francuski sirevi iz linije Ile de France biće predstavljeni na četiri degustacije, od kojih će degustacija na otvaranju 15. i na zatvaranju festivala 19. juna, imati svečani karakter.

 

 

Ulaz je besplatan.

Radujemo se zajedničkom druženju i uživanju u dobrim francuskim filmovima i sirevima.