Biser tim je podržao nedavno održanu trku kroz Ečku – Mlekoprodukt
Mlekoprodukt – Rodno najsenzitivnija kompanija u Srbiji
November 5, 2021
Novi Božole je stigao u Beograd!
November 19, 2021

Od najmlađih do veterana, na stazama od 100 metara do 10 kilometara, uz nastup folklora, ceremoniju otvaranja u dvorištu dvorca “Kaštel” i vreme koje je poslužilo učesnicima, u zrenjaninskom naselju Ečka je u popodnevnim časovima 30. oktobra održana prva ulična trka u ovom mestu i u potpunosti ispunila očekivanja. Bio je to pravi praznik atletike i sporta u tom selu, promocija Evropskog grada sporta 2021, Zrenjanina, ali i promocija zdravog stila života, koji su danas kroz osam ulica Ečke pronosili aktivni atletičari i trkači rekreativci iz naše zemlje i regiona, njih više od četiri stotine.

Istorijski ambijent ovog naselja, sa dvorcem, starim vodotornjem, crkvama i širokim ulicama poslužio je kao odlična scenografija za učesnike glavne trke na 10 kilometara, ali i one koji su se oprobali na upola kraćoj relaciji, od 5 kilometara, štafeti 2 puta po 5 kilometara, kao i osnovci koji su trčali na stazama od 200 do 500 metara.

U skladu sa trajnim opredeljenjem kompanije Mlekoprodukt da podržava zdrav život i zdrave navike, kod svojih zaposlenih i u široj društvenoj zajednici, Biser tim je podržao nedavno održanu trku kroz Ečku – 30.10.2021.“

 

Sportski duh i praznična atmosfera: Ulična trka pokazala Ečku u najlepšem svetlu