Biser Belissimo mladi sir - Mlekoprodukt
Prljavo ili čisto nije isto
May 26, 2018
Zrenjaninski Festival vina
June 22, 2018
Biser Belisimo Mladi sir 225 g

NAJBOLJE OD MLEKA


Biser Belissimo mladi sir u sebi čuva izvorni ukus čistog mleka, kao i savršen odnos kvalitetnih proteina i minerala

Kompanija Mlekoprodukt – Savencia Fromage & Dairy, specijalizovana za proizvodnju sireva vrhunskog kvaliteta, na tržište je vratila jedinstveni Biser Belissimo mladi sir, proizveden tako da u njemu ostane sačuvano sve najbolje iz mleka.

Pravi ljubitelji mlečnih proizvoda znaju da nema nežnijeg i prijatnijeg ukusa od onog koji nam pruža sveže mleko. Taj neuhvatljivi, čisti mlečni ukus koji pamtimo iz detinjstva uspeli smo da sačuvamo zahvaljući jedinstvenoj tehnologiji koja nam omogućava da u Biser Belisimmo mladom siru zadržimo sve najbolje karakteristike svežeg mleka u neizmenjenom obliku.

Vodeći se principom da se samo od kvalitetnih sirovina dobijaju proizvodi vrhunskog kvaliteta, Mlekoprodukt pažljivo bira svoje dobavljače, koristeći samo najbolje mleko sa domaćih pašnjaka, koje ima izvorni ukus i miris, te visok sadržaj proteina i mineralnih materija. Jedinstvenom tehnologijom, sve ono najbolje iz mleka ostaje sačuvano u našem Biser Belissimo mladom siru. Njegov prefinjeni, nežni ukus podseća na čisto, zdravo mleko, dok je njegova lagana struktura idealna za kombinovanje sa širokim spektrom namirnica.

Biser Belissimo mladi sir nosi u sebi sav kvalitet tradicionalnih mladih sireva kakve su pravile naše bake. Mladi sir je vekovima bio jedna od osnovnih namirnica, prisutna svakog dana na trpezama, kao najbolji izvor kvalitetnih proteina. Prefinjenog ukusa, Biser Belissimo mladi sir pruža različite mogućnosti za pripremu hrane. Istovremeno zdrav i niskokalorični sir najbolji je izbor za bilo koji obrok u toku dana.

Biser Belissimo mladi sir savršen je dodatak za salate od svežeg povrća, dok sa paradajzom i bosiljkom stvara nesvakidašnju kombinaciju. Od kriške dobrog hleba napraviće pravu gozbu, a odličan je i uz razna topla peciva. Zbog svog neutralnog, prefinjenog ukusa, savršen je i za slatke kombinacije sa voćem ili domaćim džemovima. Njegovo jedinstveno pakovanje lako ćete prepoznati, a još lakše ćete iz njega poslužiti i servirati sir, već unapred izdeljen na perfektne kriške.