Biser - Mlekoprodukt
 


Brend Biser gradili smo sa posebnom pažnjom da pružimo kvalitet i ukusne uspomene.

Od samog početka naš je cilj bio da stvorimo proizvode u kojima će uživati cela porodica, odnosno u kojima će svako naći nešto po svom ukusu.

Naši proizvodi su visokog kvaliteta, proizvedeni samo od prirodnih sastojaka po pažljivo odabranoj recepturi. Tokom godina, Biser je postao sinonim za inovacije u proizvodnji sira - novi proizvodi, novi ukusi, moderno i praktično pakovanje i dizajn...

Zahvaljujući svom posvećenom pristupu, postali smo vodeći brend sira u Srbiji, izuzetno poznat i po svojoj komunikaciji “Biser je sir”.

Biser je porodica sireva za vašu porodicu!

Biser polutvrdi sir

Naši polutvrdi sirevi daju posebnu notu svakom jelu zbog svog prijatnog ukusa i mirisa. Savršen spoj mekoće i čvrstoće čine ih pogodnim za lako rezanje ili rendanje.

U okviru našeg programa možete odabrati sir po svom ukusu: Trapist, Edamer, Gauda, Kačkavalj ili Pizza Mozzarella

Biser namazi

Namazi su prijatelj svake porodice, bili oni sirni ili mlečni. Zbog svoje kremaste strukture idealni su za mazanje, a vaše kulinarske specijalitete učiniće kremastijim i začiniti ih svojim bogatim i svežim ukusom. Biser porodica je za vašu porodicu pripremila Vajkrem i Mleksi.

Biser beli sir

Bele sireve pravimo od najsvežijeg mleka koje stiže sa porodičnih farmi iz okoline Zrenjanina. Karakteriše ih svežina i blag mlečni ukus tradicionalnih belih srpskih sireva.

U našoj paleti proizvoda možete naći beli sir za svaku priliku. Idealni su kao svakodnevni obrok, za pite i gibanice, salate ili meze.

Biser topljeni sir

Biser topljeni sirevi sinonim su za kvalitet jer se prave od od pravog sira – kačkavalja i trapista. Zbog bogatog sirnog ukusa postali su neizostavan deo svakog pravog sendviča, a zbog praktičnog pakovanja možete ga koristiti na razne načine: jesti direktno iz ambalaže, mazati, praviti crteže na komadu hleba, pripremati razne vrste jela...

Biser maslac

Biser maslac važi za jedan od najboljih na tržištu Srbije i regiona jer se pravi na tradicionalan način, samo od najkvalitetnije pavlake koja ovom proizvodu daje pun ukus. Neizostavan je u pripremanju jela, najboljih kolača i peciva.

Biser sveži program proizvoda

Biser sveži program je proizveden od najkvalitetnijeg mleka. Naši proizvodi su po svojoj svežini prepoznati od kupaca, jer su u njima sačuvani svi hranljivi sastojci neophodni za zdrav obrok.