Biser - Mlekoprodukt
 


Brend Biser je nastao 2004. godine, i od tada se razvijamo sa posebnom pažnjom da pružimo kvalitet i ukusne uspomene.

Od samog početka naš je cilj bio da stvorimo proizvode u kojima će uživati cela porodica, odnosno u kojima će svako naći nešto po svom ukusu. Zadovoljiti puno želja, to nije lak posao!

Naši proizvodi su visokog kvaliteta, proizvedimo po pažljivo odabranoj recepturi, od najkvalitetnijeg mleka. Osim toga, stalno uvodimo inovacije - nove proizvode, nove ukuse, moderno i praktično pakovanje i dizajn...

Zahvaljujući svom posvećenom pristupu, postali smo vodeći brend sira u Srbiji, izuzetno poznat i po svojoj komunikaciji “Biser je sir”. Biser je porodica sireva za vašu porodicu!

Biser polutvrdi sir

Naši polutvrdi sirevi su prijatnog ukusa i mirisa, savršenog spoja mekoće i čvrstoće za lako rezanje i rendanje, čine posebnu notu teksturi i ukusu svakog jela. U okviru našeg programa, nudimo Kačkavalje, Trapist, Edamer i Gauda sireve, a zatim i Mozzarella sireve.

Biser namazi

Namaze koje nudimo, krase svaku trpezu, bili oni mlečni bili oni sirni namazi. Mlečne namaze pravimo sa dugom tradicijom, od najkvalitetnijeg mleka i po pažljivo odabranoj recepturi. Naši sirni namazi su svežeg i blagog ukusa, idealni za celu porodicu.

Biser beli sir

Bele sireve pravimo od najkvalitetnijeg mleka, po pažljivo odabranoj recepturi. Idealni su kao obrok za svaki dan, za pripremu salata, za meze, kao posluženje pri raznim okupljanjima, druženjima...

Biser topljeni sir

Sinonim za kvalitet, naši topljei sirevi. Svojim punim i istančanim ukusom, postali su redovan član u domovima potrošača. Biser topljeni sirevi napravljeni su od Kačkavalja, Trapista i maslaca. Uz njih sve je moguće: jesti direktno iz ambalaže, mazati, praviti crteže na komadu hleba...

Biser maslac

Biser maslac, zahvaljujući pažljivo odabranoj recepturi, proglašen je za jedan od najboljih na tržištu u Srbiji i regionu. Za proizvodnju maslaca koristi se pavlaka natprosečnog kvaliteta, koja ovom proizvodu daje pun i izražen ukus. Neizostavan je i u priremanju jela, najboljih kolača i peciva.

Biser sveži program proizvoda

Naš sveži program je proizveden od najkvalitetnijeg mleka. Naši proizvodi su po svojoj svežini prepoznati od kupaca, jer su u njima sačuvani svi hranljivi sastojci neophodni za zdrav obrok.