Biser - Mlekoprodukt
 


Brend Biser gradili smo sa posebnom pažnjom da pružimo kvalitet i ukusne uspomene.

Od samog početka naš je cilj bio da stvorimo proizvode u kojima će uživati cela porodica, odnosno u kojima će svako naći nešto po svom ukusu.

Naši proizvodi su visokog kvaliteta, proizvedeni samo od prirodnih sastojaka po pažljivo odabranoj recepturi. Tokom godina, Biser je postao sinonim za inovacije u proizvodnji sira - novi proizvodi, novi ukusi, moderno i praktično pakovanje i dizajn...

Zahvaljujući svom posvećenom pristupu, postali smo vodeći brend sira u Srbiji, izuzetno poznat i po svojoj komunikaciji “Biser je sir”.

Biser je porodica sireva za vašu porodicu!

Biser polutvrdi sir

Naši polutvrdi sirevi daju posebnu notu svakom jelu zbog svog prijatnog ukusa i mirisa. Savršen spoj mekoće i čvrstoće čine ih pogodnim za lako rezanje ili rendanje.

U okviru našeg programa možete odabrati sir po svom ukusu: Trapist, Edamer, Gauda, Kačkavalj ili Pizza Mozzarella

Biser namazi

Namazi su prijatelj svake porodice, bili oni sirni ili mlečni. Zbog svoje kremaste strukture idealni su za mazanje, a vaše kulinarske specijalitete učiniće kremastijim i začiniti ih svojim bogatim i svežim ukusom. Biser porodica je za vašu porodicu pripremila Vajkrem i Mleksi.

Biser beli sir

Bele sireve pravimo od najsvežijeg mleka koje stiže sa porodičnih farmi iz okoline Zrenjanina. Karakteriše ih svežina i blag mlečni ukus tradicionalnih belih srpskih sireva.

U našoj paleti proizvoda možete naći beli sir za svaku priliku. Idealni su kao svakodnevni obrok, za pite i gibanice, salate ili meze.

Biser topljeni sir

Biser topljeni sirevi sinonim su za kvalitet jer se prave od od pravog sira – kačkavalja i trapista. Zbog bogatog sirnog ukusa postali su neizostavan deo svakog pravog sendviča, a zbog praktičnog pakovanja možete ga koristiti na razne načine: jesti direktno iz ambalaže, mazati, praviti crteže na komadu hleba, pripremati razne vrste jela...

Biser maslac

Biser maslac važi za jedan od najboljih na tržištu Srbije i regiona jer se pravi na tradicionalan način, samo od najkvalitetnije pavlake koja ovom proizvodu daje pun ukus. Neizostavan je u pripremanju jela, najboljih kolača i peciva.

Biser sveži program proizvoda

Biser sveži program je proizveden od najkvalitetnijeg mleka. Naši proizvodi su po svojoj svežini prepoznati od kupaca, jer su u njima sačuvani svi hranljivi sastojci neophodni za zdrav obrok.

Biser Trapist listići

Poreklom je iz severne Francuske, svojstvom Trapist je polutvrdi masni sir izrađen od kravljeg mleka. Slamnato je žute boje i karakteriše ga blago kiselkast ukus, umereno izražen miris i elastična tekstura.