Biser sir O nama Mlekoprodukt

Mlekoprodukt

Vreme je da se malo bolje upoznamo. Mi smo Mlekoprodukt, drago nam je. Prerađujemo mleko i proizvodimo ukusne mlečne proizvode. Tokom godina, Mlekoprodukt se razvijao, proširivao i modernizovao. Tehnološke inovacije, nove proizvodne linije i stalno proširivanje ponude učinili su nas jednim od vodećih proizvođača mlečnih proizvoda u Srbiji.

Domaće mleko vrhunskog kvaliteta, direktno odlazi u fabriku i istog trenutka počinje Mlekoprodukt čarolija u kojoj nastaju naši sjajni proizvodi! Od svežeg mleka do prerade u razne mlečne proizvode prođe samo nekoliko sati što garantuje proizvode visoke nutritivne vrednosti i sjajnog ukusa!

Kvalitet potvrđujemo stalnim rastom prodaje i brojem naših zadovoljnih kupaca. Naročito smo ponosni na odluku Novosadskog Sajma da proglasi Mlekoprodukt apsolutnim šampionom kvaliteta 20. veka!

Od 2004. godine udružili smo se sa francuskom kompanijom Bongrain – apsolutnim liderom u proizvodnji sirnih specijaliteta, sa 90 fabrika širom sveta i prodajom proizvoda u 120 zemalja.

Mlekoprodukt istorija

Mlekoprodukt je osnovan 1947. godine i u početku je bio orjentisan na prodaju mleka i maslaca i odabranih vrsta sira na lokalnom tržištu.

Dinamičniji razvoj kreće porastom količina otkupljenog mleka posle 1970. godine, kada Mlekoprodukt prerasta u jednog od najvećih proizvođača sireva u tadašnjoj Jugoslaviji. U proizvodnju se uvodi kategorija topljenih sireva izgradnjom novog pogona. U početku su to bili topljeni sirevi trouglastog oblika, a zatim se uvodi i proizvodnja sira u listićima.

Početkom 90-ih godina, izgradnjom novog pogona za proizvodnju sireva sa pratećim rashladnim prostorom, počinje proizvodnja više vrsta klasičnih polutvrdih i tvrdih sireva. Ubrzo, uključeno je više vrsta topljenih sireva različitog ukusa i pakovanja, zatim meki, beli sirevi i mlečni namazi.
Od 2004. godine, udruživanjem sa francuskom kompanijom Bongrain – apsolutnim liderom u proizvodnji sirnih specijaliteta, Mlekoprodukt nastavlja uspešan razvoj ka samom vrhu kategorije mlečnih proizvoda u Srbije.

Mlekoprodukt stalno napreduje i raste zahvaljujući inovacijama koje uvodi u proizvodnju kao i vrlo fokusiranim i kreativnim razvojem brenda Biser. Omiljen među mlađima i starijima, Biser se niz godina nalazi među vodećim brendovima mlečnih proizvoda u Srbiji.

O našem brendu

Prerađujemo mleko i proizvodimo ukusne mlečne proizvode.
Tehnološke inovacije, nove proizvodne linije i stalno proširivanje ponude učinili su nas jednim od vodećih proizvođača mlečnih proizvoda u Srbiji.

Naša priča

Mlekoprodukt se stalno razvija zahvaljujući inovacijama koje uvodi u proizvodnju. Omiljen među mlađima i starijima, Biser se niz godina nalazi među vodećim brendovima mlečnih proizvoda u Srbiji.

O kompaniji

Mala mlekara iz Lorene počinje velikom brzinom da se razvija. Groupe SAVENCIA proširuje svoje proizvodne kapacitete kupujući mlekare u Francuskoj. Uskoro počinje da osvaja tržišta po celom svetu.