Biser sir O nama Biser brend

Biser brend

Brend Biser je nastao 2004. godine i bio je prvi brend sira u Srbiji. Od tada smo ga gradili sa posebnom pažnjom.

Od samog početka naš je cilj bio da stvorimo proizvode u kojima će uživati cela porodica, odnosno u kojima će svako naći nešto po svom ukusu. Zadovoljiti puno želja, to nije lak posao.

Biser proizvodi su visokog kvaliteta, proizvedeni po pažljivo odabranoj recepturi, od najkvalitetnijeg mleka. Osim toga, Biser stalno uvodi inovacije - nove proizvode, nove ukuse, moderno i praktično pakovanje i dizajn...

U širokoj paleti Biser proizvoda, svaki član porodice svaki dan može naći Biser sir po svom ukusu. Zahvaljujući svom posvećenom pristupu Biser je postao vodeći brend sira u Srbiji, izuzetno poznat i po svojoj komunikaciji “Biser je sir”. Biser je porodica sireva za vašu porodicu!

O našem brendu

Prerađujemo mleko i proizvodimo ukusne mlečne proizvode.
Tehnološke inovacije, nove proizvodne linije i stalno proširivanje ponude učinili su nas jednim od vodećih proizvođača mlečnih proizvoda u Srbiji.

Naša priča

Mlekoprodukt se stalno razvija zahvaljujući inovacijama koje uvodi u proizvodnju. Omiljen među mlađima i starijima, Biser se niz godina nalazi među vodećim brendovima mlečnih proizvoda u Srbiji.

O kompaniji

Mala mlekara iz Lorene počinje velikom brzinom da se razvija. Groupe SAVENCIA proširuje svoje proizvodne kapacitete kupujući mlekare u Francuskoj. Uskoro počinje da osvaja tržišta po celom svetu.